Niin hurahti kesä ja käsillä on tämän Sosiaalisen median kurssin viimeinen blogikirjoitustehtävä :)

Miten aioin hyödyntää somea tulevaisuudessa? Tämä toimimiseni JuicePLUS+ tuotteiden jälleenmyyjänä vaikuttaa siihe, että ehdottomasti minun täytyy tulevaisuudessa hyödyntää sosiaalista mediaa ja paljon. Tarkoitukseni on sekä omassa henkilökohtaisessa Facebook-tilissä että Energiaa Elämään - Aurinkoa Arkeen -sivulla tehdä positiivisia liikunta- ja terveyspäivityksiä ja jakaa tuotetietoutta. Saman teen Energiaa Elämään - Aurinkoa Arkeen -Instagram-tililä. Tämä on viime aikoina jäänyt minulta tekemättä, joten nyt kun tämän kurssin olen käynyt, aktivoidunkin sosiaalisessa mediassa. Somen kautta nimittäin tuotteista kiinnostuneet asiakkaat saavat minuun helposti yhteyden ja pystyn heille tarjoamaan juuri heidän tarvitsemiaan JuicePLUS+ tuotteita.

Muuten yksityishenkilönä kun käytän somea, pitää muistaa ottaa huomioon, etten ikinä kirjoita työpaikkaani liittyvistä asioista mitään negatiivista. Sekä yksitysprofiilissani että esimerkiksi Oulun Puskaradiossa kirjoutukseni ovat aina positiivisia, jos mitään työpaikkaani viittavia asioita kirjoitan tai kommentoin. Minä yksityishenkilönä annan nimittäin kuvan siitä, minkälainen työnantajani on. Jos kommentoin negatiivisesti, tulee muille somessa oleville mielikuva, että yritys toimii huonosti. Ja päinvastoin, positiivinen oma asenteeni ja kommentointini antavat hyvän kuvan yrityksestä.

Nyt, mukavaa alkavaa syksyä ja jatketaan tuota pikaa JuicePLUSsailun ja terveellisten elämäntapojen merkeissä täällä blogissani :)

 

Terkuin Siru