Tervehdys. Maanantain työpäivä ohi. Toiseksi vanhin poika ja vanhin tytär olivat mukanani töissä - heillä alkoi "tutustu työelämään ja tienaa" -kesätyöpätkä. Kivaa :)

Istahdetaanpas taas hetkiseksi koneelle naputtelemaan koulutehtävää. Minähän siis harrastuksena jälleenmyyn JuicePLUS+ tuotteita ja nyt tehtävänäni on miettiä, miten tässä työssä hyödynnän sosiaalista mediaa.......

Facebook on ehdoton ykköstyökalu tässä työssä. Omaan Facebook-profiiliin päivitän aina silloin tällöin tuotteisiin liittyviä postauksia ja kuvia. Facekaverini ottavat minuun yhteyttä, jos ja kun tuotteista kiinnostuvat ja minä kerron heille tarvittaessa lisää. Ylläpidämme myös muiden jälleenmyyjien kanssa ilmaista hyvinvointiryhmää, jossa jaamme vinkkejä liikuntaan, terveelliseen ruokavalioon ja muutenkin hyviin elämäntapoihin. Siellä pyörii erilaisia treenejä, joita ryhmäläiset voivat tehdä oman aikataulunsa mukaan. Koska ryhmä on JuicePLUS+ yläpitäjien pitämä, vilahtelee siellä silloin tällöin myös tuotteet. Mutta niitä ei kenenkään ole pakko tilata, vaan ryhmästä voi poimia itselleen juuri sopivia hyvään oloon ja liikuntaan liittyviä neuvoja. Itsellä on lisäksi tämän blogin niminen oma sivusto Energiaa Elämään ja Aurinkoa Arkeen. Tämä sivu on vielä alkutekijöissään, mutta sielläkin minun on tarkoitus jakaa samantyylisiä ohjeita ja vinkkejä terveelliseen elämään. 

Instagram-tili minulla on toistaiseksi vain oma henkilökohtainen. Energiaa Elämään ja Aurinkoa Arkeen -tili on perusteilla. Samoin voisin kenties perustaa Twitteriin saman nimisen käyttäjän. Näissä molemmissa voisi jakaa sekä tuotetietoutta että terveellisen elämän vinkkejä.

 

Tässäpä pikaisesti työpäivän jälkeen ajatuksiani.

Terkuin Siru