Tervehdys näin sunnuntai-iltana. Kävin Tuisku-koirani kanssa kävelemässä Iinatin kuntoradan ja nyt on hyvää aikaa istahtaa koneelle koulutehtävien kimppuun :)

Jalkapalloseurat ovat tulleet minulle tutuiksi tytärteni jalkkisharrastusten kautta. Vanhin tytär pelasi Kokkolassa asuessamme KPV.ssa eli Kokkolan Paloveikoissa ja täällä Oulussa ONS:ssa (Oulu Nice Soccer), nuorin tytär pelaa Kempeleessä Ajax Sarkkirannassa. Tässä tehtävässä perehdynkin näiden kolmen seuran someiluun.

KPV:ltä löytyy Facetili KPV. Siellä ilmoitetaan edustusjoukkueen peleistä, sielä pystyy ostamaan lippuja peleihin ja fanituotteitakin on myynnissä. Edustuksen Faceprofiilin lisäki juniorijoukkueilla on omat suljetut sivunsa. Samalla tavalla on myös ONS:llä ja Ajax Sarkkirannalla. Edustusten virallisilta Facesivuilta löytyy tietoa peleistä. Näiden sivujen kautta ei kuitenkaan pysty ostamaan esimerkiksi lippuja peleihin. Tämä lipunostomahdollisuus voisi olla hyvä lisäpalvelu katsojia ajatellen. Ajaxin sivuilta löytyy lisäksi kaikkea mahdollista, mitä Ajaxissa tapahtuu. Esimerkiksi siellä mainostetaan kesän jalkapallokoulua. Edustusten sivujen lisäksi molemmilta seuroilta löytyy juniorijoukkueiden sivuja. Esimerkiksi nuorimman tyttäreni Ajaxin joukkuesivuja ei kuitenkaan löydy, ainoastaan joukkueen vanhemmille tehty suljettu ryhmä, johon voi liittyä. Ehkä voisi perustaa myös tälle t08/09-joukkueelle oman sivun. Täytyykin ehdottaa sitä seuraavassa vanhempainillassa.

 

Entäs sitten Twitter? KPV:llä näyttäisi olevan tili nimellä Kokkolan Palloveikot. Siellä löytyy samaa tietoa kuin seuran Facessa eli pelipäivityksiä. Laitan seurantaan. ONS:llakin löytyy Twitter-tili. Jostain systä se on nimellä Oulun Naisfutis eikä seuran virallisella nimellä Oulu Nice Soccer. Täälläkin näyttää olevan pelipäivityksiä. Alan seurata. Twitter-tili läytyy myös Ajaxilta. Se on saman tyylinen kuin seuran facesivusto eli siellä löytyy kaikkea mahdollista, mitä Ajaxin toiminnassa tapahtuu. Ryhdyn seuraamaan.

 

Tässäpä pikaisesti naputeltuna itseä kiinnostavan kolmen järjestön sosiaalisen median käyttämisestä. Mukavaa sunnuntain jatkoa.

 

Terkuin Siru